Superbloger 2019

Foto návrat ku Galavečeru Superbloger 2019

Štvrtok 30.1. 2020 to v Bratislave žilo. Na jednom mieste v Starej tržnici sa stretlo obrovské množstvo šikovných a kreatívnych ľudí pri príležitosti konania galavečera Superbloger 2019. Vyhlasovali sa tam výsledky. A keďže sme sa prihlásili aj my, tak sme si nemohli túto akciu nechať ujsť.

Nominácia

O tom, že sme sa ocitli v užšom výbere sme sa dozvedeli 16.12. , počas našej cesty po Taiwane. Ráno som rozlepil oči a z displeja mobilu na mňa svietil mail. Prvé vety: „Milý súťažiaci dovoľ mi ti pogratulovať! 🙂 Podľa poroty v tvojej kategórii si sa dostal do užšieho výberu…“ Majka len tak prevrátila očami a skonštatovala, že to určite posielali každému. Viac som to neriešil a utekali sme obdivovať krásy mesta Taipei. Večer som sa k nemu vrátil a všimol som si požiadavku na video. Fúha. Čo teraz? Však my sa spredu neukazujeme.

Potom mi to nejako vyfučalo z hlavy a spomenul som si na to v meste Kaohsiung. Niečo sme natočili. Však aj tak to nikto neuvidí. A to bol dosť omyl.

Tu sme točili video na Galavečer Superbloger 2019
Tu sme točili video na Galavečer Superbloger 2019

Čo na seba?

Po návrate domov sme rozmýšľali čo na seba. Voľba bola jasná. Majka si dá zelené nohavice a klobúk. A ja klasika, tiež nejako cestovateľsky. Aspoň budú mať ľudia šancu spoznať nás podľa oblečenia. A to bol omyl číslo dva. Došla totiž pozvánka a v nej dress kód. Výborne. Zelené nohavice to nedajú.

V tomto momente sa nám moc ísť nechcelo. Neradi chodíme na moc formálne akcie. Preto sa úspešne vyhýbame i plesom. Ale mnoho kamarátov z online sveta nám písalo, že musíme prísť. Nakoniec sme sa rozhodli, že ideme asi týždeň pred akciou.

Galavečer Superbloger 2019

Oblečenie na ňu sme kupovali v akcii ešte deň vopred. S heslom: „Aj tak nás nik neuvidí, to je jedno čo si oblečieme.“ Omyl číslo 3.

Nastal deň D. Ale pre nás nič špeciálne. Majka vyrazila do práce ako obyčajne o 6 ráno. Ja som šiel už o piatej, aby som mohol odísť o hodinku skôr a presunúť sa popoludní po Majku. 14:30 sme vyrážali zo Žiliny. Už vtedy som vedel, že príchod do Tržnice o piatej nehrozí.

O piatej sme dorazili len na ubytko. Rýchlo na izbu a obliekať sa. Ani sme sa poriadne nestihli dať dohromady a už sme utekali na miesto určenia s heslom: „Radšej prísť načas, ako pútať pozornosť neskorším príchodom.“

Z Uberu sme vystúpili 17:54. Registrácia účastníkov bola v plnom prúde. A opäť to nešlo bez komplikácií. Najskôr nás do Starej Tržnice ani nechceli pustiť – neboli sme totiž na zozname. Všetko sa však o chvíľku vysvetlilo a dostali sme sa do centra diania, do blízkosti krásnych a inšpiratívnych ľudí. Cítili sme sa ako na udeľovaní Oscarov. Stretli sme naozaj veľa kamarátov z online priestoru konečne aj v offline svete. Väčšina okolia fotila, my sme kecali. Stretli sme Katku, Karola, Veroniku, Vierku, Hanku, Joza… Proste naozaj veľa ľudí a s každým sme chceli prehodiť pár slov.

Tu nás je trošku viac
Tu nás je trošku viac
Toho jednorožca berieme?
Toho jednorožca berieme?
Jedna selfie do storky
Jedna selfie do storky
Do rodinného albumu
Do rodinného albumu
Zoznamovačky
Zoznamovačky
A ďalšie zoznamovačky
A ďalšie zoznamovačky

Kto to vyhrá?

A potom začalo ísť do tuhého. Vyhlasovanie výsledkov. Postupne sa vyhlasovali výsledky v kategóriách ako Móda, Krása, Jedlo… Veľmi nás potešili víťazstvá kamarátov v rôznych kategóriách. Napríklad Vierka ako absolútny víťaz v kráse, Denisa za Sociálne siete v móde, Kristína za Sociálne siete v jedle… A takto môžem pokračovať do rána. Kompletný zoznam víťazov nájdete tu.

A potom aj cestovanie. Keď sme pred 4 rokmi s blogovaním začínali, ani nás nenapadlo, že by sme mohli získať nejaké ocenenie. A vlastne sme tomu neverili ani minútu pred vyhlásením a pol minúty po tom, čo už bežalo naše video na obrazovke a Michal Sabo vyhlásil názov nášho blogu. Stali sme sa Absolútnym víťazom v kategórii CESTOVANIE. Len sme sa tak na seba s Majkou pozerali. To ako vážne my??? Máme ísť na pódium??? Naozaj? Neveríme! V niečo také sme ani nedúfali. Naša identita bola odhalená. Raťafák Plachta a Retro Krabica nastúpili na scénu.

A ani nevieme ako, a zrazu sme mali plné ruky cien. Naozaj sme boli v šoku. Nič nenasvedčovalo tomu, že by sme mohli vyhrať. Vrátili sme sa na svoje miesto a odvtedy neviem kto čo vyhral. Len tak sme na seba pozerali. Neverili sme tomu, čo sa to práve stalo.

Hneď po vyhlásení výsledkov za nami dobehli kamaráti a pomaly sme si to začali uvedomovať aj my. Presne toto sa mi na našej slovenskej cestovateľskej komunite veľmi páči. Ľudia sú naozaj super. Presvedčili sme sa o tom už niekoľkokrát. A opäť sa to prejavilo.

Potom nasledovala už len voľná zábava. Spoznali sme mnoho milých ľudí, pokecali s ľuďmi čo už poznáme a nakoniec to vyšlo tak, že sme tržnicu zatvárali. Odchádzali sme medzi poslednými.

V šatni nás privítal chalanisko s vetou: „Ja som vás sem skoro nepustil a vy ste to vyhrali!“ 😀 V dobrej nálade sme sa pobrali nazad do hotela. Bol to naozaj dlhý a nádherný deň.

Superbloger 2019
Superbloger 2019
Ceny nachystané
Ceny nachystané
Superbloger 2019
Superbloger 2019
Superbloger 2019
Superbloger 2019
Veronika a Michal
Veronika a Michal
Dede ide po cenu?
Dede ide po cenu?
Móda
Móda
Krása
Krása
Jedlo
Jedlo
Cestovanie
Cestovanie
Superbloger 2019
Superbloger 2019

Poďakovanie

A na záver by sme chceli naozaj z celého srdca poďakovať Veronike, ktorá zorganizovala túto skvelú akciu, všetkým porotcom v našej kategórii, partnerom podujatia a partnerom našej kategórie spoločnosti Dell a Cewe za naozaj nádherné ceny. A taktiež celej blogerskej komunite a vám naším fanúšikom. ĎAKUJEME! ?

Dúfam, že o rok sa vidíme znova!

Aj elektrické Mini tam bolo
Aj elektrické Mini tam bolo
Dell
Dell
O pitný režim bolo postarané: TATRATEA
O pitný režim bolo postarané: TATRATEA
O pitný režim bolo postarané: SIGELSBERG CIDER
O pitný režim bolo postarané: SIGELSBERG CIDER
Zemito
Zemito

Použité fotky v článku:

https://www.instagram.com/ro3o_photography/

https://www.instagram.com/lk_studiofotovideo/

https://www.instagram.com/adoprom/

https://www.instagram.com/betoon_production/